Yuvacık İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Milli ve manevi mukaddesatını içselleştirmiş, teknik anlamda marka üretebilen, haksızlığa uygun usüllerle karşı koyabilen, müreffeh ve erdemli bir toplumun fertlerini yetiştirmek.

Misyon: Temel düzeyde müspet ve beşeri bilimleri edinmiş, okulumuza başlamış olduğu andan mezuniyetine kadarki sürede kişisel farkındalığını ilerletmiş, manevi ve ahlaki değerleri uygulama boyutunda kazanmış öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 15.45
Isınma: Doğalgaz-kombi
Servis Bilgisi: yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır.Okulumuz eğitim öğretim faaliyetini Yuvacık İlkokulu binasında sürdürmektedir.

Telefon - 02623442014

WEB - https://yuvacikimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mahallesi Eğitmen Sokak no.1 Başiskele/Kocaeli

Yerleşim Yeri - Fatih Mahallesi Eğitmen Sokak No.1

Adres - Fatih Mahallesi Eğitmen Sokak no.1 Başiskele/Kocaeli

Ulaşım Okulumuza İzmit´ten 621, 622, 623, 630,699 nolu otobüslerle ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezine 4 km, il Merkezine 12 Km uzaklıktadır.